ZOO MOTEL Premiär i Europa


“Surreally beautiful”
-NEW YORK TIMES

Regissör för TEATERi’s Ankomsten, Polarörnen & Midnattståget till Marrakesh, Thaddeus Phillips, bjuder in dig till det mystiska och lekfulla ZOO MOTEL, ett interaktivt och uppslukande teaterevenemang som skapats för här och nu. Phillips tar med sig sin signaturbländande scenkonst direkt in i ditt hem med det här livespelet som snabbt har blivit en internationell online-hit.

Begränsat till endast 21 publikdeltagare varje kväll, som checkar in i virtuella “rum”, utforskar denna vilt uppfinningsrika möjlighet, med levande teater och filmens magi, vad som för oss alla samman. Det hela sänds live och online från ett litet rum i en by i Sydamerika.

Phillips har förvandlat sin ateljé i Colombia till ett magiskt motellrum där tiden stannar, mystiska och lysande berättelser dyker upp från hela världen och analoga föremål får sin egen kraftfulla betydelse. New York-trollkarlen Steve Cuiffo har uppfunnit en serie illusioner interaktiv magi för denna helt unika kväll, med äventyrlig teater om förlorade själar från det förflutna, vår globala nya verklighet och möjligheterna för framtiden.

Genom att boka en biljett till Zoo Motel, reserverar gästerna ett av endast 21 ”rum”. Sedan skickas ett “ZOO MOTEL WELCOME PACK” via mail, med en utskrivbar rumsnyckel, en broschyr, ett interaktiv set mm. Rumsgästerna bör också ha tillgång till en kortlek.

“Spectacular” “Conjures David Lynch or Terry Gilliam” “Glorious illusion”
-MIAMI HERALD -LONDON REVIEWS HUB -STAGE DOOR

“Weirdly enchanting” “Magical, Surprising, Theatrical”
-AMERICAN THEATRE -BROAD STREET REVIEW

“A beguiling hybrid of the theatrical and the cinematic”
-DENVER POST

zm-plane-2

zm-plane-2

zm-plane-2

zm-plane-2

zm-plane-2

zm-plane-2

zm-plane-2

zm-plane-2

zm-plane-2